Kontakt
E-mail  *
Telefonnummer  *
Firma/Kontaktperson  *

FamilieCoach

Familie coaching er for de familier, der ønsker at skabe positive forandringer i de familiemæssige forhold. Har I familiære udfordringer, og har lyst til at arbejde sammen om børnenes eller de unges eller familiens udvikling, kan CoachYou hjælpe jer. Sammen arbejder vi på at tackle hverdagens udfordringer og konflikter med en åben og konstruktiv tilgang.

Formålet med familie coachingen er at skabe en konstruktiv kommunikation og færre konflikter og at blive mere bevidst om roller og mønstre. Samtidig vil I opleve, at I får mere selvindsigt og derigennem bliver mere bevidste om hvad I tænker om jer selv og hinanden. Vi laver nogle aftaler, som I har mulighed for at afprøve hjemme, og vi tager så aftalerne op til refleksion næste gang vi ses.

Det, der ofte kommer ud af familie coachingen er, at I lærer at acceptere jer selv og hinandens forskelligheder – og at den fører til et forbedret sammenhold og fællesskab med større åbenhed og tolerance overfor hinanden.

I vil opleve, hvor befriende og opløftende, det kan være, at have en person udefra. Med CoachYou stiler vi efter de 3 S’er: Små Sikre Sejre.

Kontakt os for en uforpligtende dialog.