TeenageCoaching

Når du er teenager oplever du, at der er tanker at tage stilling til og hormoner der måske driller. Du har en fremtid, en skole, en seksualitet, en vennekreds og nogle der er dig rigtige nær. Som mange andre unge kender du måske det, at trods det, kan du føle dig alene, anderledes og misforstået. Eller måske føler du pres fra dine omgivelser og eller dig selv, som giver dig mange spekulationer og tiltider følelsen af ikke at være god nok. Måske oplever du dig tilbageholden i forhold til, hvem du virkelig er, måske fordi du er utryg for hvad andre tænker og siger omkring dig.  

Mærker du, at du har mere power end du tør vise og har du villighed og mod til at udfordre dig selv til, at være det du ønsker - Så er det nu, du har en mulighed for, at gøre en forskel for dig selv!   

Som mange unge kender du sikkert følelsen af, at du har noget specielt i dig, der måske ikke kommer helt ud over scenekanten.

Med TeenagerCoaching vil du på forbløffende simple måder finde frem til, hvad der kan gør dig virkelig glad, hvad der er godt for dig, at fokusere og øve dig på, for at skabe de forandringer du ønsker at se.

Sammen fokusere vi på:
-
At blive bevidst om din indre papegøje – den indre kritiker.
- At bruge dine ønsker, til at sætte mål.
- At få selvværd nok, til at udfordre dig selv og dit mod.
- At finde udaf hvad der gør dig glad.
- At får redskaber til, at gøre din hverdag positiv.
- At bryde usunde roller og mønstre.
- At at tage lidt lettere på livet, dine forældre, venner, eksamener m.m.

Med andre ord, så får du en værktøjskasse til at finde ud af hvad du vil med dig og dit liv - tågen letter!

Send en sms, ring eller skriv, så kan vi tage en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for DIG.