Teen Klasse

Mange skoler oplever, at der opstår drilleri, mobning, konflikter og klikedannelser, og de elever det går udover føler sig næsten altid uden for. Oplever I nogle af disse ting i jeres klasse, så kan CoachYou give jer et positivt og konstruktivt indspark - og nogle sjove dage.

At gå i skole må gerne være legende, let og sjovt. Teen Klasse giver jer et kursus, hvor det netop er formålet at skabe en legende, let og sjov atmosfære i klassen. Samtidig vil det dog være naturligt, at inddrage respekten og alvorligheden i forhold til de problemer der kan være i jeres klasse.

CoachYou skaber fokus på sammenhold i klassen og derigennem en positiv ånd, hvor glæden ved at gå i skole bliver større. I vil blandt andet opleve nogle spændende TEAM BUILDING øvelser, der styrker både den enkelte og gruppen som helhed. 

Vi kan enten levere en skræddersyet løsning, der er tilpasset den enkelte klasse og med de problemstillinger, der måtte være, eller vi kan levere en færdig pakke. Udgangspunktet kan være cases, individuelle eller gruppevise problemstillinger.

TEEN KLASSE arbejder typisk med målgruppen fra 3. til 10. klasse.

Kontakt os uforpligtende for en snak om de udfordringer jeres klasse står med i øjeblikket.